Nôž Marttiini Kaamos Carbon 127019 | Svetnozov.sk

 
 
Nože podľa značky > Marttiini > Nôž Marttiini Kaamos Carbon 127019
 

Marttiini

Nôž Marttiini Kaamos Carbon 127019

Kód produktu:127019
Výrobca:Marttiini
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom

Parametre:

Vaša cena: 40,00 €

Nôž Marttiini Black Lumberjack 127019. Poľovnícky nôž od fínskej spoločnosti Marttiini. Skvelá voľba pre náročné požiadavky. Vysoko kvalitná a spoľahlivá uhlíková oceľ, ktorá sa dá ľahko naostriť na pôvodnú ostrosť. Je však potrebné sa o čepeľ starať pre zachovanie jej kvality. Udržovať nôž v suchu a pravidelne ho pretrieť trochou oleja. Rukoväť je vyrobená z morenej brezy ktorá vyniká svojou nádhernou rezbou dreva. Nôž je dodávaný spolu s koženým puzdrom.

 

 

Fínske nože Marttiini sú svojou krásou a kvalitou spracovania ako aj kvalitou materiálov, ktoré sa pri ich výrobe používajú známe po celom svete. Marttiini nože sa vyrábajú v meste Rovaniemi, kde bola v roku 1928 založená fabrika zakladateľom značky Jannom Marttiini. Pri výrobe svojich nožov Marttiini dodržiava severské tradície kde kombinuje tradičné materiály a remeselnícke zručností s modernými technológiami. Na výrobu svojich čepelí Marttiini používa kvalitnú nerezovú oceľ, ktorá je často vyleštená do zrkadlového odrazu s tvrdosťou 55-57 HRC, uhlíkovú oceľ carbinox T508 s tvrdosťou 56-57 HRC, alebo krásne čepele z damaskovej ocele, ktoré sú 120 x prekladané s tvrdosťou 58-60 HRC. K výrobe rukovätí Marttini najčastejšie používa fínsku kučeravú brezu alebo klasickú brezu, ktoré su rôzne upravované. Často je používaná aj gumová zmes na lovecké nože alebo rybárske nože pre jej ľahšiu údržbu. Severské nože Marttiini sú obľúbené a vyhľadávané medzi poľovníkmi, lovcami, rybármi, turistami ako aj zberateľmi nožov.

Z našej širokej ponuky Marttiini si môžete vybrať poľovnícke nože, poľovnícke dýky, zatváracie nožíky, lovecké dýky, lovecké nože, nože s damaskovej ocele, rybárske nože, filetovacie nože, darčekové nože, damaškové nože, nože do lesa, nože na prežitie, vreckové nože, kuchynské nože, nože s pevnou čepeľou, outdoorové nože, bushcraft nože, sekery, brúsky na nože, puzdra na zatváracie nože.

Prevedenie noža:Nôž s pevnou čepeľou
Materiál rukoväte: Namorená breza
Materiál čepele:Uhlíková oceľ
Tvrdosť ocele:55-57 HRC
Hrúbka čepele:4 mm
Dĺžka čepele:9 cm
Celková dĺžka: 19,5 cm
Hmotnosť:   
Púzdro:Kožené
Typ použitia:Poľovnícky nôž
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia