Marttiini Condor Drop Point 185013 | Svetnozov.sk

 
 
Nože podľa značky > Marttiini > Marttiini Condor Drop Point 185013
 

Marttiini

Marttiini Condor Drop Point 185013

Marttiini Condor Drop Point 185013
 
Kód produktu:185013
Výrobca:Marttiini
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Dočasne vypredané

Parametre:

Vaša cena: 39,50 €

Marttiini Condor Drop Point 185013 je tradičný škandinávsky nôž s pevnou čepeľou vhodný na turistiku, outdoor, kemping, hiking, trekking, rybolov a je skvelí pomocník pri každom dobrodružstve. Čepeľ má dĺžku 11 cm, hrúbku 3 mm, je vyrobená z kvalitnej vysoko leštenej nerezovej ocele s tvrdosťou do 57 HRC, a od rukoväte je oddelená záštitou. Rukoväť je vyrobená z gumovej zmesi v čiernom prevedení, je dobre tvarovaná a dobre sa drží. Nôž Marttiini Condor Drop Point 185013 má kvalitné čierne kožené puzdro.

 

Fínske nože Marttiini sú svojou vysokou kvalitou spracovania ako aj použitých materiálov pri ich výrobe známe po celom svete. Marttiini nože sa vyrábajú v meste Rovaniemi, kde Janno Marttiini v roku 1928 založil fabriku na výrobu týchto krásnych nožov. Severské nože Marttiini kombinujú pri výrobe tradičné materiály a remeselnícke zručností s modernými technológiami. Na výrobu svojich čepelí Marttiini používa kvalitnú nerezovú oceľ, ktorá je často vyleštená do zrkadlového odrazu s tvrdosťou 55-57 HRC, uhlíkovú oceľ carbinox T508 s tvrdosťou 56-57 HRC, alebo krásne čepele z damaškovej ocele, ktoré sú 120 x prekladané a spájané dokopy s tvrdosťou 59-61 HRC. Na výrobu rukovätí Marttini najčastejšie používa prírodný materiál pochádzajúci z fínska ako je kučeravá breza alebo klasická breza, ktoré su rôzne tepelne upravované. Z praktického hladiska je používaná aj gumová zmes na lovecké nože alebo rybárske nože pre jej ľahšiu údržbu. Škandinávske nože Marttiini sú obľúbené a vyhľadávané medzi poľovníkmi, lovcami, rybármi, turistami ako aj zberateľmi nožov.

Z našej širokej ponuky Marttiini si  za skvelé ceny môžete vybrať lovecké a poľovnícke nože, nože na turistiku, kemping, hiking, trekking, nože s pevnou čepeľou, nože s damascenskej ocele, rybárske nože, filetovacie nože, kuchárske nože, damaškové nože, nože do lesa, nože na prežitie, vreckové nože, kuchynské nože, outdoorové nože, bushcraftové nože, turistické sekery, brúsky na nože, kožené alebo nylonové puzdra na zatváracie nože.

 

Kategória noža:Nôž s pevnou čepeľou
Materiál rukoväte: Guma
Materiál čepele:Nerezová oceľ 420
Tvrdosť ocele:55-57 HRC
Hrúbka čepele:3 mm
Dĺžka čepele:9 cm
Celková dĺžka: 21 cm
Hmotnosť:  150 g
Puzdro:Kožené
Využitie noža:Outdoorový nôž
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia