Nôž Puma Rotwildmesser | Svetnozov.sk

 
 
Nože podľa značky > Puma nože > Nôž Puma Rotwildmesser
 

Puma nože

Nôž Puma Rotwildmesser

Puma Rotwildmesser kožené púzdro
 
Kód produktu:113598
Výrobca:Puma nože
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Dočasne vypredané

Parametre:

455,00 € Vaša cena: 399,00 €

Puma Rotwildmesser nôž s pevnou čepeľou vhodný pre všetkých lovcov a poľovníkov. Čepeľ noža v prevedení fulltang má dĺžku 13 cm, hrúbku 4 mm a je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele 1.4116 s tvrdosťou do 58 HRC. Rukoväť noža z krásneho jelenieho parohu veľmi dobre sedi v ruke a a od rukoväte je oddelená leštenou oceľovou zábranou (záštitou) na ochranu dlane a prstou pred porezaním. Nôž sa dodáva spolu s kvalitným koženým puzdrom v drevenej darčekovej kazete. 

 

UPOZORNENIE: Rukoväťnoža Puma Rotwildmesser je vyrobená z jelenieho parohu. Každý paroh je originálny a jedinečný, preto sa môže rukoväť každeho noža líšiť od ilustračného obrázku.

 

Puma nože sú vyrábané v nemeckom meste Solingen. Príbeh značky Puma knives sa začal v roku 1769, keď Johann Lauterjung zaregistroval svoju ochrannú známku v nožiarskom odvetví. Okrem kvalitného spracovania a prevedenia sa môžu nože Puma pýšiť aj tým, že sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Nože Puma sa vyznačujú mnohými kvalitným vlastnosťami, ktoré z nich robia skutočne prvotriedne kúsky. Tradičné poľovnícke nože Puma majú rukoväte vyrobené z pravého jelenieho parohu. Puma knives ponúka nože do prírody, kempovanie, turistiku, outdoor, poľovnícke nože, bushcraft nože, zatváracie nože, vreckové nože, EDC nože, armádne nože, nože s pevnou čepeľou, lovecké zatváracie nože, pasovacie nože pre poľovníkov, viacúčelové poľovnícke zatváracie nože, nože do lesa, parohové nože, exkluzívne nože, darčekové nože, nože z damascénskej ocele, kožené puzdra na zatváracie nože, brusky na ostrenie nožov. Najviac vyhladávaným a žiadaným je ikonický nôž s pevnou čepeľou Puma white hunter.

 

Kategória noža: Nôž s pevnou čepeľou
Materiál rukoväte: Jelení paroh
Materiál čepele :1.4116
Tvrdosť ocele:56-58 HRC
Hrúbka čepele :4 mm
Dlžka čepele:13 cm
Celková dĺžka: 26 cm
Hmotnosť :  380 g
Puzdro :Kožené
Využitie noža: Lovecký nôž
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia