Nôž Marttiini Wild Boar 546013 | Svetnozov.sk

 
 
Nože podľa značky > Marttiini > Nôž Marttiini Wild Boar 546013
 

Marttiini

Nôž Marttiini Wild Boar 546013

Nôž Marttiini Wild Boar 546013
Nôž Marttiini Wild Boar 546013
 
Kód produktu:546013W
Výrobca:Marttiini
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom

Parametre:

181,00 € Vaša cena: 151,00 €

Marttiini Wild Boar je kvalitný nôž s pevnou čepeľou určený pre lovcov a poľovníkov. Tento lovecký nôž bol navrhnutý a vyrobený vo Fínsku. Rukoväť noža je vyrobená z tepelne upravenej kučeravej brezy, ktorá je farebne voskovaná, výborne sadne do ruky a je ukončená bronzovou hlavou diviaka. Čepeľ noža má dĺžku 11cm, hrúbku 3 mm a je z vysoko leštenej nerezovej ocele s tvrdosťou do 57 HRC. Nôž Marttiini Wild Boar má elegantné čierne kožené puzdro, na ktorom je zobrazená hlava diviaka a spolu s nožom sa dodáva v darčekovej drevenej kazete. 

 

UPOZORNENIE: Rukoväť noža Marttiini Wild Boar je vyrobená z prírodného dreva. Každé drevo je originálne a jedinečné, preto sa môže rukoväť každého noža líšiť od ilustračného obrázku.

 

Fínske nože Marttiini sú svojou krásou a kvalitou spracovania ako aj kvalitou materiálov, ktoré sa pri ich výrobe používajú známe po celom svete. Marttiini nože sa vyrábajú v meste Rovaniemi, kde Janno Marttiini v roku 1928 založil fabriku na výrobu týchto krásnych nožov. Severské nože Marttiini kombinujú pri výrobe tradičné materiály a remeselnícke zručností s modernými technológiami. Na výrobu svojich čepelí Marttiini používa kvalitnú nerezovú oceľ, ktorá je často vyleštená do zrkadlového odrazu s tvrdosťou 55-57 HRC, uhlíkovú oceľ carbinox T508 s tvrdosťou 56-57 HRC, alebo krásne čepele z damaskovej ocele, ktoré sú 120 x prekladané s tvrdosťou 58-60 HRC. K výrobe rukovätí Marttini najčastejšie používa fínsku kučeravú brezu alebo klasickú brezu, ktoré su rôzne upravované. Často je používaná aj gumová zmes na lovecké nože alebo rybárske nože pre jej ľahšiu údržbu. Severské nože Marttiini sú obľúbené a vyhľadávané medzi poľovníkmi, lovcami, rybármi, turistami ako aj zberateľmi nožov.

 

 

Kategória noža:Nôž s pevnou čepeľou
Materiál rukoväte: Kučeravá breza, voskovaná
Materiál čepele:Nerezová oceľ
Tvrdosť ocele:55-57 HRC
Hrúbka čepele:3 mm
Dĺžka čepele:11 cm
Celková dĺžka: 24 cm
Hmotnosť:  180g
Puzdro:Kožené
Využitie:Poľovnícky nôž
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia